KONYA / ILGIN - Çiğil Şehit Ramazan Akar Çok Programlı Anadolu Lisesi

332 8862008
Çiğil Mahallesi Şehit Hacı Mehmet Yavuz Caddesi ILGIN/KONYA
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen ortak bir genel kültürle, soru ve sorunların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek, ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda bir üst öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tekli
Başlama 08:30 Bitiş 16:30
Ulaşım
Ilgın merkeze ve Konya Merkeze düzenli olarak çalışan Çiğil Kooperatif servisleri ile ulaşım bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Ilgın ilçesine bağlı 33 km uzaklıkta mahalle olup 2500 nüfusa sahiptir.Yerleşim yerinde kiralık ev bulunabilir.
Ilgın Merkeze 33 km, Konya merkeze 75 km uzaklıktadır.