KONYA / ILGIN - Çiğil Şehit Ramazan Akar Çok Programlı Anadolu Lisesi

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL FORMASI RENKLERİ FOTOĞRAFLARDAKİ GİBİDİR. ÜST BORDO RENK, ALT PANTOLON FÜME RENK OLARAK BELİRLENMİŞTİR.

Nis

Okulumuz Anadolu Meslek Programı ve Mesleki Eğitim Merkezi Programı öğrencileri için Ilgın Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla, Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Samet Göktaş tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği kursu verilmektedir.

2020-1-TR01-KA102-085150 Numaralı projemiz üç hareketlilik olmak üzere
1.05.2022/14.05.2022,
15.05.2022/28.05.2022,
17.10.2022/30.10.2022
tarihleri arasında başarı ile gerçekleştirilmiştir.

Nis

İLKOKULUM AİLEM projesi kapsamından öğrenci ve öğretmenlerimizin yaptığı faaliyetlere dair fotoğraflar.

Erasmus+ Programı: Genel Yapı

Erasmus+ Programı, Avrupa Birliği tarafından eğitim ve gençlik alanında 2007-2013 yılları arasında uygulanmış olan Hayatboyu Öğrenme ve Gençlik Programlarının yerine uygulanacak olan yeni programdır. Ağırlıklı olarak proje faaliyetlerine dayanmakla birlikte bireysel faaliyetleri de içermektedir.Erasmus+ Programı'nın amaçları nedir, programa neden Erasmus adı verilmiştir?2014-2020 yılları arasında uygulanacak olan Erasmus+ Programı ile kişilere, yaş ve eğitim geçmişlerine bakılmaksızın yeni beceriler kazandırılması, onların kişisel gelişimlerinin güçlendirilmesi ve istihdam olanaklarının arttırılması amaçlanıyor.Erasmus+ Programı; eğitim, öğretim, gençlik ve spor alanlarını kapsıyor. Erasmus+ Programı'na bu adın verilmesindeki ana sebep, kamuoyunda daha fazla tanınan, yurtdışında eğitim ve Avrupa işbirliği ile güçlü bir şekilde özdeşleştirilen önceki Erasmus programının bilinirliğinden faydalanmaktır.